Contact

Vreuls Elektro automatiseert uw huis in Zuid-Limburg met domotica

Wat is er nu idealer dan uw huis te bedienen met één druk op de knop van uw smartphone,tablet of schakelaar? Vreuls Elektro in Kerkrade maakt dit als uw erkend elektrotechnisch installatiebedrijf mogelijk met de installatie van domotica.

Woning bedienen met smartphone en tablet

Domotica staat voor het besturen van alle elektrische toepassingen in de woning. Denk hierbij aan verwarmen, ventileren, verlichten, telefoneren en televisie kijken. Wij zorgen voor een totale integratie van licht, beeld, geluid, klimaat, beveiliging en wooncomfort die u eenvoudig regelt vanaf telefoon,tablet en/of schakelaar. 

Met één druk op de knop

Als u thuis komt, bewerkstelligt u met een enkele druk op de knop dat uw verlichting aan gaat, dat de gordijnen dicht gaan en dat de verwarming op de gewenste temperatuur springt. Bij het verlaten van de woning gaan de lichten uit en springt de verwarming lager. Op jaarbasis bespaart u op deze manier wel 6% op uw energiekosten.

Wilt u meer informatie over domotica in uw installatie? U kunt bellen naar 06-20250370 of een mail sturen naar info@vreulselektro.nl. Wij adviseren u graag!

 

Bel vrijblijvend:
06-20250370