Contact

E-mobility oplaadstations in Zuid-Limburg door Vreuls Elektro

Vreuls Elektro in Kerkrade verzorgt op professionele wijze E-mobility oplaadstations in Zuid-Limburg. Volgens de norm installeer ik als uw elektricien uw laadstation voor de elektrische auto. Veiligheid en betrouwbaarheid staan te allen tijde centraal en ik geef 1 jaar garantie op al mijn werkzaamheden.

Elektrische auto thuis opladen

E-mobility staat voor elektrisch rijden. De voordelen van dit soort auto’s zijn dat ze goed zijn voor het milieu en voor uw portemonnee. Rijden op stroom is een stuk voordeliger dan rijden op benzine, diesel of gas. Omdat de elektrische auto gedurende de rit stroom verliest, is het belangrijk om het voertuig op tijd van een oplaadstation te voorzien. Graag kom ik bij u langs om het oplaadstation voor de auto bij u thuis aan te leggen. Opladen met een standaard stopcontact zorgt voor oververhitting, met kansop brandgevaar. Met mijn vakkundigheid zorg ik ervoor dat oplaadstations veilig en betrouwbaar worden aangelegd. Het station communiceert met de wagen en controleert de capaciteit van de E-mobility car en de laadkabel.

Oplaadpunt op maat

Voorafgaand bekijk ik welke technische aanpassingen nodig zijn en hoe ik u hierbij kan helpen. Zo leg ik een voedingskabel aan en installeer ik een extra groep in uw meterkast. Alle type auto’s hebben hun eigen specifieke E-mobility oplaadstations nodig. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik precies welk oplaadpunt bij uw elektrische auto past. Indien gewenst neem ik contact met uw energieleverancier op om de laadstandplaats kort te sluiten.

Bent u geïnteresseerd in de E-mobility oplaadstations in Zuid-Limburg van Vreuls Elektro? Bel naar 085-8882201 of stuur een mail naar info@vreulselektro.nl. Ik neem spoedig contact met u op.

Bel vrijblijvend:
06-20250370